Szűrési feltételek mutatása

Csoportos ajánlatkérés

Cégek listája "horgászbolt Miskolc" kifejezésre

1-3 / 3 találat
Kiemelt

Sporigo Horgászbolt Miskolc

illusztráció
Sporigo Horgászbolt Miskolc
Miskolc, Szilágyi Dezső utca 9.
Tel: 46/780-280
Web: http://www.sporigo.hu/

• Horgászfelszerelés

• Feeder orsó

• horgászboltok

• Horgász ruha

• Horgászorsó

• Feeder bot

• horgászbotok

• Bojlis botok

Látogass meg bennünket és szakértő eladók segítségével tudsz válogatni a horgászcikkek, horgászfelszerelések között.

Kiemelt

Cornex Horgászcentrum

Cornex Horgászcentrum

Nyitvatartás

Miskolc, Soltész Nagy Kálmán utca 30.
Tel: 46/413-503
Web: http://www.cornex.hu/

• horgászbotok

• horgászorsók

• bottartók

• etetőanyagok

• Shimano;Rapala

• Ultimate;Eurostar

• Okuma;Silstar

• Spro;Byron

Széles választékkal várja a Cornex horgászbolt Miskolcon, ennek a sportágnak a szerelmeseit. Itt mindent megtalál, ami egy sikeres horgászathoz elengedhetetlen.

privát parkoló

Kiliáni Állateledel és Horgászbolt

Kiliáni Állateledel és Horgászbolt

Nyitvatartás

Miskolc, Lórántffy Zs. u. 24.
Tel: 70/9447540

• állateledelek

• kutyatápok

• macskatápok

• kisállat eledelek

• ÉMHE "Észak"

• Mohoszos napijegyek

• botok-orsók

• aprócikkek

Nincs leírás!

PR Cikk (X)

Ez az aloldal, a miskolci horgászboltok gyűjtőoldala, azokat hivatott bemutatni. Ebben a cikkben viszont nem a miskolci horgászboltokról szeretnénk írni, hanem az olvasóinktól, a horgászoktól kérünk valamit.A horgászatot – azok, akik nincsenek ebben a körben – kicsit a bolondos, különc emberek hóbortjának tartják. Pedig ez az egyik legszebb sport, amely ötvözi az ősi vadászösztönt és a mai kor modernizációjával járó, szinte már az űrkorszakot idéző horgászfelszereléseket, horgászmódszereket.

Horgászat közben az ember kikapcsolódhat a természetben, otthon hagyva a rohanó világ gondjait, bajait. Itt lelassul az idő, a környezet csöndjébe vész a hétköznapi problémák felgyülemlett zaja. Csak te vagy, a halak és a horgászbot, ami a kettőtök közötti közvetlen kapocs.

Azt, hogy ez mennyire unalmas, sokan hallottátok már, de aki töltött már el – akár Miskolc környékén, akár máshol - horgászvíz mellett, jó társaságban pár napot, az biztos vagyok benne, hogy ezt megcáfolja.

Szeretnénk kérni olvasóinktól olyan horgász-sztorikat, amelyek mosolyra húzzák azok száját, akik azt mondják, hogy a horgászok mellett csak unatkozni lehet, velük nem történik semmi. A legjobb történeteket – a fényképekkel beküldöttek még jobbak lehetnek - a beküldő engedélyével megjelenítjük cikkünkben itt, a vendeg.com portálon, mely cikket a szerző megoszthat, közzé tehet. Az írásokat az info@vendeg.com e-mail címre küldhetitek be.

Az alábbi videó hűen mutatja be, hogy ez nem is olyan egyszerű hétvégi kikapcsolódás... Ha tetszett, nyugodtan megoszthatod :-)

 

Tovább a cikkhez
PR Cikk (X)

Az alábbi felsorolásban egy horgászbolt kellékeit igyekszünk felsorolni, valószínűleg a teljesség igénye nélkül.
A mai modern-kori horgászat megannyi kellékét szinte lehetetlen felsorolni, de azért igyekszünk.
Ez a lista akkor is jól jöhet neked, ha egy horgászat előtt a horgászboltba mész vásárolni anélkül, hogy feljegyzést készítettél volna magadnak a hiányzó horgászfelszerelésekről.
Horgászbot (spiccbot, feeder bot, match bot, bojlis bot, rakós bot) horgásztáska, horgászorsó, horgászzsinór, merítőháló, haltartó, damil (fonott zsinór, monofil zsinór, legyező zsinór, nanofil zsinór) és horog nélkül nagyon el sem kell indulni a part szélére, mert egyértelmű lesz a sikertelenség, hacsak nem rendelkezik valaki az elődeink több ezer éves módszereivel, mint például a lándzsadobós módszer.Horgászbolt
Az úszó, kapásjelző, horgászláda, bottartó, rod-pod,  valamint különböző súlyok és ólmok mellett elengedhetetlen egyes horgászati fajtáknál az etetőkosár és az ehhez köthető fenekezős készségek
bojlis szerelések, feeder kellékek, rablóhalas kellékek, úszós felszerelések.
Kiegészítőként gondoljunk a következő felszerelésekre is: Zsinórjelző, forgók, karabínerek, kapcsok, horgászlámpa, elem, akkumlátor, világítópatron, halmérleg, fogó, horogszabadító fogó,olló, kés, halpucoló, horogélező.
A halak a horgot magában, mint halvacsorát, nem igazán kedvelik, ezért jó ha a végére tűzünk valamit, amire ráharapnak majd. Az sem árt, ha valamivel a dobás közelébe csalogatjuk őket.
Ehhez is megvannak már a megfelelő szerek. Ne felejtsük ki a kosárból tehát a következőket: műcsali, műlégy, wobbler, twister, gumihal, villantó, csali, etetőanyag, giliszta, csonti, pellet, bojli, különböző lisztek, hallisztek,
aromák, folyékony aroma, olajok, ízesítőszerek, színezékek, magok, étvágyfokozó anyagok, etetőanyag adalékok.
Aki profi módon fel akar készülni, az a spéci dolgoktól sem riad vissza, még ha az ára sokszor borsos is. Persze érdemes mindenből a minőségit választani, mert meghálálják hosszú távon a bizalmat.
Ilyenek a horgászruházati felszerelések, horgászszék, horgászágy, horgászfotel, Horgásztáska, botzsák, napernyő, horgászsátor stb.....
Reméljük sikerült segíteni a felkészülésben a szezon elején, vagy éppen közben.

 

horgászbolt miskolc, horgászboltok az országban

Tovább a cikkhez
PR Cikk (X)

Ez az aloldal, a vendeg.com portálon a „horgászbolt Miskolc” kifejezésre keresőknek jelenhet meg. Hány horgászbolt van Miskolcon? Ha valaki tanácstalan a keresést illetően, mert nem ismeri a várost - akár azért mert nem idevalósi, akár mert csak nemrég kezdte ezt a nagyszerű sportot, annak nagy segítséget jelenthet, hogy ezek az üzletek egy oldalon vannak felsorolva, így könnyen megtalálhatja a neki legmegfelelőbbet, akár az árakat, akár a választékot, akár a lakóhelyétől lévő távolságot veszi figyelembe.

Az oldal találati listájában megjelenítjük mindazokat a cégeket, amelyek Miskolcon horgászfelszerelések forgalmazásával foglalkoznak. Beletartoznak ebbe a horgászbotok, bottartók, csalik, etetőanyagok, orsók, damilok, horgok, horgászsátrak és székek, és minden más, ami ezzel a tevékenységgel kapcsolatba hozható.

Mondhatni, hogy az oldal ezen része egy horgászbolt kereső. Természetesen a tartalom nem csak a helyi horgászok számára fontos, betérhetnek a miskolci horgászboltokba a megyéből, és az ország más területeiről is idetévedt sportemberek.

Reméljük, hogy ezzel a listával kicsit jobban sikerült megismertetni Önökkel ezeket az információkat, és megkönnyítjük a megfelelő bolt kiválasztását. Várjuk azoknak az üzleteknek, tulajdonosoknak a jelentkezését, akik nem csak alapadatokkal, hanem teljes részletességgel szeretnének információt nyújtani a vevőknek, a regisztrált partnereinkhez hasonlóan.

A jelenleg piacon lévő magyar cégkeresők között a legegyedibb megjelenéssel, a legtöbb szolgáltatással, és a legjobb ár-érték arányú megjelenési díjjal tesszük a portált vonzóvá a minket felkeresők számára.

Árajánlat kéréséhez kattintson ide >>>

További kategóriák az oldalon: Földmérés Miskolc, használt műszaki cikkek Miskolc, régiségbolt Miskolc.

Tovább a cikkhez

Cégek listája "horgászbolt Miskolc" kifejezésre

1-3 / 3 találat