Rólunk


Régi és új Partnerek, leendő Regisztrálók, figyelem!

 

 

  Most ingyen elkészítünk egy saját céges vagy személyes weboldalt ügyfeleink részére!  

 

Cégünk egy valóban egyedülálló ajánlattal kíván kedveskedni ügyfeleinek. Mindenki, aki regisztrál a vendeg.com oldalára és  igényli a felkínált lehetőséget, az itteni megjelenésen túl egy teljesen új weboldalt kap cégünktől grátiszba. Igen, jól olvasták, ajándékba kapnak egy egyedi, saját domain névvel rendelkező céges bemutatkozó weboldalt, melynek az elkészítési-, munkadíját nem számoljuk fel! 

 

 Cégünk egyedülálló ajánlatot nyújt a nálunk megjelenni kívánó vállalkozások számára. 

 

  Médiaajánlatunkat itt olvashatja>>>   

 

 

 

Üdvözöljük a vendeg.com weboldalon!

 

 

 

A vendeg.com olyan cégkereső portál, amely kategóriájában egyedülálló esztétikával, releváns tartalmi sokrétűséggel és több felhasználói szolgáltatással áll az Önök rendelkezésére. E három lényeges pont mindegyikének egy weboldalon történő megjenése kuriózumnak számít a magyar online piacon.

 

A vendeg.com szakmákat, szolgáltatásokat, kereskedelmi, vendéglátói egységeket jelenít meg. Mindenki teret kaphat nálunk, bármilyen cége, vállalkozása van.

 

Hogy miért pont "vendeg.com"?

 

Mert úgy gondoljuk, bizonyos értelemben mindenhol vendégek vagyunk, nem csak egy étteremben. Ez a szó foglalja magába leginkább az oldalon megjelenő cégek ügyfélkörét, ugyanis partnereinknek vannak vevőik, pácienseik, ügyfeleik, vendégeik -  a nálunk jelenlévő cégek sokrétűségének köszönhetően.

 

Szeretnénk, ha a felhasználó megtalálná az általa keresett jövőbeli partnercégét, vállalkozóját, szolgáltatóját, kereskedelmi vagy vendéglátó ipari egységét. Legyen az autószerelő, fodrász, masszőr, műszaki bolt vagy élelmiszerbolt. Legyen az egy vendégház, vagy egy 5 csillagos szálloda, egy fagylaltozó, vagy egy étterem.


Szeretnénk, ha a partnert, aki megjeleníti magát nálunk - tízezrek, százezrek látóterébe helyezve - sokkal többen megismernék, ezáltal még több vendéget, ügyfelet, vevőt, esetleg pácienst közvetítsünk feléjük. A partnereink kulcsszavai - melyet maguk adnak meg a vállalkozásuk szegmensének megfelelően - több mint felével az első oldalon szerepel portálunk, tehát gyakorlatilag azonnal a Google találati listájának első oldalán találhatja magát a hozzánk regisztráló felhasználó.

 

Nem titkolt célunk továbbá, hogy Magyarország - valóban(!)-  legegyedibb cégkereső weboldala legyünk, amely minden vállalkozói szegmensnek lehetőséget nyújt a megjelenésre, és emellett olyan szolgáltatásokat ad, olyan részletességgel jeleníti meg előfizetőit, ami minden felhasználói és partneri igényt kielégít. 

 

Mindez most kiegészítve az Ön saját weboldalának ingyenes elkészítésével, egyszerűen visszautasíthatatlan ajánlattá teszi a felkínált lehetőséget.

 

  

  Médiaajánlatunkat itt olvashatja>>>