Általános szerződési feltételek


A vendeg.com weboldal, a Magyarországon található kereskedelmi, vendéglátó ipari, illetve különböző szolgáltatásokat nyújtó cégeit tömöríti egy oldalon, azért, hogy a felhasználó ezeket a legegyszerűbben, leggyorsabban megtalálhassa, és a feltöltött tartalomból információkhoz jusson.

 

A weboldalon a szerződött partnerek által közzétett helyek, helyiségek közül a felhasználó keresgélhet, válogathat, információkat gyűjthet. A partnernek lehetősége van a saját weboldala címének megadására, melyre kattintva a felhasználót átnavigálja a partner weboldalára.

 

A partneroldalak biztonságáért, az üzemeltető nem vállal felelősséget.

 

A Szolgáltató nem ellenőrzi a feltöltött helyek paramétereit, azok minőségét, leírásnak megfelelő tulajdonságait, árainak valódiságát, ezért elhárít minden olyan felelősséget, melyek ezekből fakadóan megtévesztőek, károkat okoznak.

 

A Szolgáltató törli azokat a termékeket melyek diszkriminatívak, etnikai, vallási hovatartozásban sértenek vagy törvénysértők.

 

 A weboldal szolgáltatásait, csak a 18 életévét betöltött nagykorú, cselekvőképes személy veheti igénybe. Személyes adatai elküldésével, a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy az üzemeltető, számára a termékeket, vagy reklámot tartalmazó hírlevelet, e-mailt küldjön. Hozzájárul továbbá, hogy adatait a hatályos adatvédelmi jogszabályok betartásával kezeljék.

 

A Szolgáltató, a partner regisztrációjának felfüggesztéséről vagy törléséről, minden esetben tájékoztatja a partnert. Vitás kérdésekben törekszik az együttműködésre, a probléma békés rendezésére.

 

A Szolgáltató, a felhasználó illetve a partner által okozott károkért, helytelen, törvénybe ütköző magatartásáért felelősséget nem vállal.

 

A Szolgáltató vállalja, hogy minden tőle telhető intézkedést megtesz a szolgáltatás zavartalansága és folyamatossága érdekében.A Szolgáltató az oldal működése során felmerülő problémák elhárítására törekszik, azokért azonban felelőssé nem tehető.

 

A vendeg.com weboldalon látható elemek, az üzemeltető tulajdonát képzik. Harmadik személy, ezek felhasználását, csak az üzemeltető írásos engedélyével teheti meg.

 

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot arra, hogy a Felhasználási feltételeket egyoldalúan módosítsa. A módosításokról, azok életbe lépését megelőzően, a felhasználókat, a felhasználási feltételek "fül" alatt tájékoztatja.

 

Amennyiben használja a weboldalt, megértette és elfogadta a fenti felhasználási feltételek kritériumait.

 

Ha nem ért egyet bármely ponttal, kérjük ne használja az oldalt.