Életveszélyes horgász - videó

Megosztás

Ez az aloldal, a miskolci horgászboltok gyűjtőoldala, azokat hivatott bemutatni. Ebben a cikkben viszont nem a miskolci horgászboltokról szeretnénk írni, hanem az olvasóinktól, a horgászoktól kérünk valamit.A horgászatot – azok, akik nincsenek ebben a körben – kicsit a bolondos, különc emberek hóbortjának tartják. Pedig ez az egyik legszebb sport, amely ötvözi az ősi vadászösztönt és a mai kor modernizációjával járó, szinte már az űrkorszakot idéző horgászfelszereléseket, horgászmódszereket.


Horgászat közben az ember kikapcsolódhat a természetben, otthon hagyva a rohanó világ gondjait, bajait. Itt lelassul az idő, a környezet csöndjébe vész a hétköznapi problémák felgyülemlett zaja. Csak te vagy, a halak és a horgászbot, ami a kettőtök közötti közvetlen kapocs.


Azt, hogy ez mennyire unalmas, sokan hallottátok már, de aki töltött már el – akár Miskolc környékén, akár máshol - horgászvíz mellett, jó társaságban pár napot, az biztos vagyok benne, hogy ezt megcáfolja.


Szeretnénk kérni olvasóinktól olyan horgász-sztorikat, amelyek mosolyra húzzák azok száját, akik azt mondják, hogy a horgászok mellett csak unatkozni lehet, velük nem történik semmi. A legjobb történeteket – a fényképekkel beküldöttek még jobbak lehetnek - a beküldő engedélyével megjelenítjük cikkünkben itt, a vendeg.com portálon, mely cikket a szerző megoszthat, közzé tehet. Az írásokat az info@vendeg.com e-mail címre küldhetitek be.


Az alábbi videó hűen mutatja be, hogy ez nem is olyan egyszerű hétvégi kikapcsolódás... Ha tetszett, nyugodtan megoszthatod :-)


 < Vissza