Weboldal készítés - expressz-weboldalkeszites.hu

Megosztás

Weboldal készítés árak - rövid határidőre, korrekt áron, garanciával


 


Az expressz-weboldalkeszites.hu a piaci árak alatt készít weboldalakat a megbízói számára gyorsan, pontosan, rövid határidőre a jelenlegi piaci árak alatt.


 


 


 


A weboldal készítés árak széles skálán mozognak, 50 ezertől félmillióig is terjedhet egy-egy ugyanolyan honlap elkészítése. Nem olvasták rosszul. Ugyanazért a honlapért van, aki tízszeres árat kér. Nos, akad olyan, aki ezt megfizeti, mert úgy gondolja, ezért jóval komolyabb szolgáltatást kap, van, aki rögtön törli az ilyen ajánlatokat nem csak a postafiókjából, de az emlékezetéből is.


 


 


 


 


 


 


 


Az expressz-weboldalkeszites.hu weboldal készítés árai csomagokra vannak bontva, mely csomagok legmagasabb díja is bőven az alatt a küszöb alatt van, ami egy cég számára megingatná a költségvetést.


 


 


 


 


Három csomag-díjjal dolgozunk mely a letgtöbb igény kielégítésére megfelelő.


 


A Bronz csomag kisebb terjedelmű és funkcionalitású weboldalak elkészítésére megfelelő választás, ára 69000 forint.


 


Az Ezüst csomag ára 109.000 forint, közepes vállalkozások bemutatkozó oldalainak elkészítésére nyújt tökéletes megoldást. Egyben elmondható, hogy a weboldal készítés csomagajánlatunkban ez a legnépszerűbb kategória.


 


 


 


A legtöbb funkcionalitást és lehetőséget magában rejtő weboldalt az Arany csomagban biztosítjuk olyan cégek, vállalkozások számára, ahol az aloldalak száma korlátlan lehet, extra funkciók és szolgáltatások állnak a megrendelők rendelkezésére. Ez a csomag 149000 forint.


 


 


 


 


Amint látják, ezek az árak nincsenek elrugaszkodva a valóságtól és kellően komoly minőségű weboldalt kaphatnak érte a megrendelők.


 


A weboldal készítés árak részleteiről a hivatkozásra kattintva olvashatnak többet.< Vissza