Tedd közzé a receptedet, hogy mások is elkészíthessék

Megosztás

Étterembe járni jó, de vajon mindenki megteheti? Aki igen, az hányszor teheti meg? Hetente egyszer? Havonta egyszer? Vagy netán csak évente? Manapság nagyon sok családnak gondot okoz - nem csak az étterembe járás - még a mindennapi étkezés is, legalábbis az a fajta étkezés, mely minden téren kielégíti annak fogyasztóját. Amely élményt ad az ízlelőbimbóknak, vitaminokat a szervezetnek, bókokat a szakácsnak.


Sajnos rengeteg olyan felnőtt és gyermek van, aki nem csak a ”luxus édességeket, süteményeket” nem ismeri, hanem a leghétköznapibb, legolcsóbb főtt étellel is ritkán találkozik. Cikkünkben arra kérjük az olvasóinkat, hogy tegyenek közzé gyors, olcsó recepteket. Olyan recepteket, melyeket a szűkebb pénztárcával rendelkezők is elkészíthetnek anélkül, hogy másnap nélkülözniük kéne. Olyan recepteket, melyeket akkor is meg tudunk csinálni, ha csak azokat az alapanyagokat használjuk fel, amelyek adottak a legtöbb háztartás polcain. Nem feltétlenül a pénz hiánya az, ha valaki ezekhez az ételekhez nyúl. Sokszor az időnknek vagyunk az ellenfelei, mert ebben a rohanó világban egy dolgozó nőnek vagy férfinak nincs ideje órákat a tűzhely mellett állni, hogy egy mennyei fogással lepje meg a szeretteit.


Kérünk tehát egyedi ötleteket a gyors és olcsó ételek elkészítéséhez az info@vendeg.com e-mail címre. A legjobb recepteket megjelenítjük, itt, a vendeg.com portálon. Ha fényképek is vannak, vagy készülnek a főzés-sütés közben, az csak emeli a recept értékét, és a gazdája megoszthatja a nálunk megjelenő cikkét a facebookon.

< Vissza