Madárürülék, galambürülék takarítása

Megosztás

A madarak, ezek közül is a városi galambok igen sok fejfájást okoznak nem csak a családi házakban élőknek, hanem a panellakóknak is. A családi házak padlástereit előszeretettel veszik birtokba a szárnyasok, ott megfelelő fészkelőhelyet találva maguknak.


 


Mivel az életterükké vált padlás lesz az otthonuk, és idejük jelentős részét ott töltik, az azzal a természetes biológiai folyamattal jár, hogy oda ürítenek. Ez egy ideig még kezelhető, ám a napi szintű folyamatos takarítás és galambriasztás nélkül olyan mértékűvé válik a kosz az állatok számának növekedésével, amihez szakemberekre, takarító cégre van szükség.


 


Galambürülék takarítás Budapest városában


 


Nagy mennyiségű galambürülék takarítását feltétlenül a megfelelő védőruházatban kell végezni, mert kerülni kell ezeknek az anyagoknak a belélegzését a fertőzés megelőzése szempontjából.


 


Mivel a madárürüléket nagy mennyiségben lehetetlen úgy takarítani, hogy a felszálló port ne lélegezzük be, ezért inkább bízza ezt a dolgot azokra a szakemberekre, akiknek megvannak a megfelelő védőfelszerelései a munka elvégzéséhez, és megvannak a megfelelő takarító eszközeik is, melyek steril körülményeket tudnak varázsolni egy koszos, galambürülékkel teli padláson is.


 


A gondatakaritas.hu oldalán megtalálják az ezzel kapcsolatos információkat, és hasonló extrém takarítási munkálatokról is olvashatnak.


Cégünk minden kihívást megold, legyen az a legmostohább körülmények között is.


 


Halottak utáni takarítás, kisállat, háziállat tetemek utáni takarítás, fertőtlenítés és ózongenerátoros szagtalanítás is szerepel többek között repertoárunkban. Emellett gyárak, ipari egységek, garázsok, pincék, raktárak takarítását is vállaljuk, vagy adott esetben munkaterületről, építkezési területről történő sittszállítást is.


 


Keressen minket elérhetőségeinken!< Vissza