Elérhetőségek

Miskolc, Jókai u.6.

46/412-506

Üzenet küldése
Elfogadott fizetési módok:

Akciók, ajánlatok

Az ajánlatainkat előzetes megbeszélés után tudjuk ügyfeleink rendelkezésére bocsátani. Az igényeket akár személyesen, akár e-mailben is közölhetik velünk.

Megközelítés

Az irodánk a belvárostól pár percre, a Jókai u.6. szám alatt található. A Búza tér felől ( az adóhivataltól) Diósgyőr irányába haladva pár száz méterre, bal kézre esik. A parkolás ingyenesen a Fénycentrum udvarában, vagy a belső parkolóhelyen lehetséges.

Értékelés

Értékelje a helyet a csillagokra kattinva!

Még 2000 karakter van hátra!

Értékelés


Értékelések

Cégnév

Adósoft kft.

Az Adósoft Kft. készséggel áll ügyfelei rendelkezésére. Fő szakterületünk a könyvelés, és gyakorlatilag minden olyan tevékenység, ami ezzel a feladattal összefüggésbe hozható. Beszámolókat készítünk egyéni és társas vállalkozásoknak, valamint nonprofit szervezeteknek. Bér-, és munkaügyi szolgáltatásaink közé tartozik a bérszámfejtés, a társadalombiztosítási ügyintézés és különböző munkaügyi feladatok. Tanácsadással szolgálunk az adó, a pénzügyi, gazdasági, vállalkozás alapítási, vezetői számviteli vonalon. Egyéb szolgáltatásaink közé tartozik még az iratőrzés, archiválás, szabályzat készítés, elektronikus dokumentum tár...
Még több...

Adatok

Nyitvatartás

Nincs megadva

Szolgáltatások

- TB ügyintézés
- munkaügyi feladatok
- vezetői számvitel
- iratőrzés
- archiválás
- dokumentum tár

Szolgáltatások

- könyvelés
- beszámoló készítés
- bérszámfejtés
- adótanácsadás
- pénzügyi tanácsadás

privát parkoló

Térkép

Hasonló szolgáltatások

Egyéb szolgáltatások