Klímaszerelés Miskolc - Észak-Klíma

Megosztás

Jön a kánikulai szezon és már megszokhattuk, hogy minden évben melegebbre lehet számítani. Érezzük ezt a saját bőrünkön, az otthonunkban, munkahelyünkön, tömegközlekedésen, bevásárló központokban. Tulajdonképpen a jelenlegi viszonyok között ezeken a helyeken elviselhetetlen a kánikula légkondicionáló berendezések nélkül.


 


Az Észak-Klíma megoldja az Ön hasonló jellegű problémáit, legyen szó a lakás befűtéséről vagy hűtéséről. A klímaszerelés Miskolc területén túl egész Borsod megyében, Hevesben és Szabolcsban is elérhető. Megbízható, precíz munkavégzés jellemez bennünket és a megrendelők érdekeinek, igényeinek maximális szem előtt tartása a klímaszerelési technológia figyelembevételével.


 


A klímatelepítés előtt érdemes helyszíni felmérést tartani, ezek elvégzése Miskolc városán belül díjmentes, a vidéki területeken a kiszállás megbeszélés tárgyát képezi. Amennyiben a tulajdonos a munkát velünk végezteti el, a megrendelt klímaszerelés árából a kiszállási díj levonásra kerül.


 


Klímatelepítéseket végzünk panellakásban, magánlakásban, társasházakban, műhelyekben, irodákban, üzletekben és gyakorlatilag bármilyen helyiségben, ami hűtést igényel. A klímaberendezéseinket a piaci ár legalacsonyabb értékén forgalmazzuk megrendelőink részére. A készülékek minőségileg mind kifogásolhatatlanok, és a gyártóik akár 3-5-10 éves garanciát vállalnak rájuk.


 


Fel kell hívni a klímaberendezések tulajdonosainak figyelmét, hogy ezek a garanciák feltételekhez vannak kötve és kizárólag akkor érvényesek, ha a klímaberendezés tisztítását a gyártó által meghatározott időszakokban egy papírral rendelkező szakember elvégzi. Abban az esetben, ha klíma tisztítása nincs papíron rögzítve, a készülék elveszíti a garanciáját.


 


A klíma tisztítását ezért nem érdemes megspórolni, ugyanis nagyjából évente ez egy tízezer forintos tétel, ellenben ha a klíma meghibásodik, garancia nélkül több százezer forint is lehet a kárunk. A klímatisztítást érdemes a hűtési és a fűtési szezonok előtt is megejteni, ez nem csak a garancia feltétele, hanem az egészségünk érdekében is történik. A klíma hőcserélőjén és szűrőin megtelepedő baktériumok különböző egészségre negatív hatással lehetnek, így ezeket bizonyos időközönként fertőtlenítjük, hogy a kórokozók elpusztuljanak.< Vissza