Honlapkészítés egyszerűen, gyorsan, tetszetősen.

Megosztás





Honlapkészítés


 


Honlapkészítés, weboldalkészítés, weblapkészítés… Ugyanaz, csak más szóval. Ami a különbséget teszi ki, az a minőség, a megjelenés, a funkcionalitás, amit a honlapkészítés során megadunk, átadunk a tudásunkkal, a tapasztalatunkkal a projektnek és a projekt által megvalósuló honlapnak.


 


Honnan tudjuk mi a jó? Elsősorban a használhatóság és az esztétika az, ami a hagyományos internetezőt megfog vagy éppen elriaszt. Ma már a weboldalak nagy többsége kivitelben az egyszerűséget tükrözi és próbálja megvalósítani, tehát háttérbe szorultak némileg a grafikai elemek, extrém funkciók ezek kapcsán. Ettől függetlenül a puritán megjelenés lehet éppen magával ragadó és tetszetős, egyik nem zárja ki a másikat.


 


Ha ma megnézzük, akár milliárdos cégeknek is lehet egy faék egyszerűséggel és látványvilággal megáldott, elkészített honlapja. Miért van ez? Mert a tartalom a lényeg, amit a weboldal közvetíteni szeretne. A termék, a szolgáltatás, amit az ügyfelek, vendégek, megrendelők számára szeretnénk biztosítani, a portéka, amit nekik el szeretnénk adni.


 


Ahhoz, hogy a felhasználó az oldalunkon maradjon, alapvetésnek kell lennie annak, hogy érdeklődésének megfelelő mennyiségű és minőségű tartalom legyen a honlapunkon és annak aloldalain. Ez ma már nem csak a felhasználónak rendkívül fontos, aki információt szeretne meríteni, hanem a keresőrobotok számára is, akik értékként könyvelik el az adott keresésre fellelt releváns, jó minőségmutatóval rendelkező honlapokat.


 


Egy honlapkészítés kapcsán elsősorban a cég tevékenységéhez kapcsolódó arculatot igyekszünk tervezni egyszerűen, átláthatóan, felhasználóbarát módon. A következő lépcsőben kialakítjuk a honlap szerkezetét, menüpontjait, és amennyiben vannak, grafikai elemeit, majd végül megtöltjük azt a megfelelő szöveges tartalommal, ami a Google irányelveinek teljes mértékben megfelel. Ez így azért túl egyszerű, de itt nem is a programnyelvek sajátosságáról és azok összehasonlításáról akarunk tájékoztatást adni.


 


A honlapkészítés árak az expressz-weboldalkeszites.hu oldalán teljesen elérhetők a kisvállalkozások számára is, tehát ez egy olyan minimális anyagi tőkét igénylő befektetés, ami hosszabb távon mindenképpen megtérül, és előbb-utóbb megvalósítandó egyébként is egy cég életében a 21. században.


Keresse az expressz-weboldalkeszites.hu elérhetőségein a kapcsolatfelvételhez szükséges információkat és keressen bennünket bizalommal a hét bármely napján kérdéseivel, észrevételeivel!



< Vissza