Gépi hímzés Miskolcon

Megosztás

Gépi hímzés Miskolc területén és Borsod megyében.


 


De mi is a gépi hímzés? Mi a gépi hímzés előnye, miért válasszuk ezt a fajta eljárást, ha egy egyedi mintát szeretnénk viszontlátni valamilyen ruhaneműnkön, textíliánkon?


 


Egy hímzés történhet kézzel és géppel is, mi utóbbiról beszélünk részletesebben az alábbiakban.
A gépi hímzés, díszítés, egy speciális berendezés segítségével, számítógépes program által vezérelve kerül a kiválasztott textília felületére.


 


A gépi hímzés egy olyan eljárás, mellyel a textíliára felvitt hímzett minták, logók, feliratok a lehető legesztétikusabban jelennek meg, nem is beszélve arról, hogy rendkívül tartósak. A gépi hímzésnél nem kell félni attól, hogy a felirat, logó, a minta eltöredezik, megfakul vagy kikopik, még akkor sem, ha az az anyag, ruhanemű, amire felvisszük, az komolyabb igénybevételnek van kitéve, mint például egy törölköző, kispárna, esetleg munkaruha.


 


A gépi hímzés nem csak külsőleg tetszetős, de egy olyan dekorációs eljárás is egyben, amely tartósságát illetően bármelyik más technológiával készült textildekorálással szemben hosszabb élettartamot biztosít.


 


A gépi hímzés másik, fentebb említett előnye, hogy a minőségi, 100% poliészter cérnák használata révén akkor sem ereszti a színét, nem kopik, fakul, ha gyakori mosásnak vagy magas hőfokú tisztításnak van kitéve.


 


Az alábbi termékekre vállalunk gépi hímzést: • - Utcai ruházat: pulóver, póló, ing, nyakkendő, nadrág.
  - Munkaruha: egyberészes és különálló ruha, kantáros munkaruha, kesztyű, kabát.
  - Sportfelszerelés: rövidnadrág, atléta, trikó, melegítő, zokni, baseball sapka.
  - Otthoni viseletek: törölköző, fürdőköpeny, pizsama.
  - Iskola, óvoda: ballagási szalagok, szalagavatói szalagok, ballagási tarisznyák, óvodai jelek.
  - Egyéb rendelések lehetnek: kalocsai hímzések, egyedi hímzések, egyházi terítők hímzése, kelengyék hímzése stb.
Több éves tapasztalatunknak köszönhetően megvalósításra kerülhetnek egészen egyedi formavilágok is, melyek elkészítéséhez természetesen előzetes egyeztetésre, megbeszélésre lesz szükség.


A gépi hímzés Miskolc, Borsod megye területén akár személyesen, de megrendelésre az egész országban elérhető.


 


Mit lehet hímezni?


Gyakorlatilag bármit. Ami leggyakrabban előfordul, az az embléma, logó, szöveg, egyszerűbb formák, figurák, virágminták stb. Erre a célra vannak kész mintáink is, de hozott anyagból is dolgozunk, a gépi hímzés egyedi ötletek megvalósítását is lehetővé teszi.
Ha olyan igény kerül elénk, melyet a gépi hímzéssel nem lehet megvalósítani, azt jelezzük megrendelőnk felé, és közösen igyekszünk egy kompromisszumos megoldást találni a megelégedésükre.


 


Mire lehet hímezni?


Tulajdonképpen a gépi hímzés alkalmas minden olyan textíliára, amelynek megfelelő minőségű és vastagságú az anyaga, így kerülhet fel egy logó egy baseball sapkára, és így lehet egy vékonyabb anyagú, de minőségi pizsamán, vagy éppen egy vastag törölközőn, fürdőköpenyen.


Hogyan rendelhetek?


 


A legegyszerűbb és megszokott, jól bevált módja a rendelésnek, ha az ügyfél e-mailen adja le a gépi hímzéssel elkészítendő ötletére vonatkozó információkat, vagy személyesen a műhelyeinkben, Miskolcon.


 


A rendeléshez szükséges:A minta feltöltése a lehető legnagyobb formátumú képi megjelenítésben.
A minta színe leírva.
A minta mérete leírva.
A gépi hímzés darabszáma.
Küldés az e-mail címünkre.
A rendelés leadását követően felvesszük Önnel a kapcsolatot.


 


Hány darabot lehet rendelni?


A gépi hímzéssel kért megrendelések már pár darabos tételtől egészen a több ezres nagyságrendű megrendelésekig elérhetők, cégünk által kivitelezhetők. Természetesen az egységenkénti árat befolyásolja a megrendelt mennyiség, a hímzések darabszáma is, hiszen egy nagyobb tétel elkészítése lényegesen olcsóbb egységárat hoz magával.
A gépi hímzés ára egy egyszeri programozási díjban, illetve a kikalkulált hímzési díjban merül ki, attól függően, hogy hány színből áll, a minta milyen bonyolult, illetve hogy mekkora a mérete. Amennyiben utánrendelésre kerül sor, a már egyszer kifizetett programozási díj természetesen nem kerül felszámolásra.


 


Hol vagyunk?


Műhelyeink Miskolcon találhatók. A gépi hímzés Miskolc területén belül készül, de nem csak miskolciaknak. Megrendeléseiket az ország bármely részéről leadhatják, a kiszállítás postai úton történik.


 


Kattints a gepihimzes-miskolc.hu weboldalára további információkért>>>< Vissza